Er bestaat de mogelijkheid om tennisles te volgen op de club. Dit kan in groepjes of privé.  Voor verdere info, dient u contact op te nemen met één van de medewerkers van Tennisfun.

 

Wenst u meer informatie aangaande de mogelijkheden betreffende tennislessen voor volwassenen, stelt u zich dan geheel vrijblijvend in contact met de heer Jurgen Meeusen, te bereiken via telefoonnummer (+32) 491 73 32 45.

.

.

Uitleg lessen

We werken volgens het kidstennisconcept dat is uitgewerkt door de Tennis Vlaanderen (TV). Dit wil zeggen dat alle jeugdleden die deelnemen aan de lessen, deze lessen krijgt op zijn/haar niveau in groepjes van max. 4 kinderen. Het systeem werkt met kleuren. Hieronder vind je een overzicht van de kleuren. 
Het is de bedoeling dat je bij de inschrijving aanduidt wanneer je graag les wil volgen. Gelieve verschillende mogelijkheden aan te geven.
Het volgen van doordeweekse lessen kan alleen voor de jeugd die speelt in de kleuren oranje, geel, groen, en gevorderden (niet voor de kleuren wit, blauw en rood, deze gaan alleen door op zaterdag van 9u tot 10u of van 10u tot 11u)
De tennislessen starten vanaf maandag 16 april en eindigen donderdag 28 juni.
De lessenreeks bestaat uit 10 lessen. De prijs voor het jeugdplan bedraagt € 60,-. 

De lessen gaan vooral door op zaterdag. Wie les wil volgen maar verhinderd is op zaterdag op de aangegeven uren heeft de mogelijkheid om in de week tussen 16.00u en 18.00u te spelen. Het volgen van doordeweekse lessen kan alleen voor de jeugd die speelt in de kleuren oranje, geel, groen, en gevorderden (niet voor de kleuren wit, blauw en rood)! Gelieve aan te duiden welke uren je beschikbaar bent.

Kleur? Geboortejaar? Wanneer? Wat doen we?
Wit 2012 t/m 2014 Coördinatieoefeningen als aanloop naar tennis.
Blauw 2011 t/m 2012 We leren de forehand, backhand en volley. We spelen op een klein terrein met een zachte bal.
Rood 2009(beginners)2010 en 2011 Aangeleerde vaardigheden verfijnen. Op een iets groter terrein met aangepaste bal.
Oranje 2009 t/m 2007 Technieken afwerken + leren van opslag. Midi- terrein met softbal.
Groen 2007 t/m 2006 We spelen op een volledig terrein met een overgangsbal.
Maxi 2006 en ouder (recreatieve tennissers) We spelen op een volledig terrein met een overgangs- en /of harde bal.
Wedstrijdtraining / gevorderden Indien je wedstrijden/tornooien speelt Training op enkelspel, dubbelspel, tactiek en techniek.

ETC Essen