NIEUWS

Jeugdavond (publicatie 25/04/19)

Tennisrokjes en -broekjes zijn weer bovengehaald! Alle georganiseerde jeugdavonden zijn gepland: vrijdag 26/04 is de eerste en vrijdag 28/06 de laatste. We hopen op een talrijke opkomst van onze ETC-jeugd, net als vorig jaar. De kinderen van ROOD en ORANJE tennissen van 18 tot 19u. De kids tennissend in GROEN en MAXI spelen van 19 tot 20u. Er is een nieuwe spaarkaart in de maak; telkens wanneer je deelneemt, ontvang je een stempel. Bij 4, 8 en 10 stempels verdien je steeds een leuke prijs. Er is geen verplichting om iedere week deel te nemen, je bent ook niet verplicht om je aan- of af te melden. Wel vragen we je om eenmalig een mail te (laten) sturen naar:
jeugdavond-etc@outlook.be met vermelding van het gsm-nummer. Onze jeugdgroep maakt een WhatsApp-groep aan en stuurt een algemeen bericht wanneer er iets bijzonders is, zoals afgelasting van de jeugdavond door regen.

Jeugdinterclub (publicatie 16-04-2019)

Vanaf woensdag 24/04 start de jeugdinterclub! Hierbij nog even alle praktische zaken op rij. Je dient ten laatst om 14:15u aanwezig te zijn. De wedstrijden vangen aan om 14:30u. Zoek op voorhand het telefoonnummer op van de club waar je speelt zodat je hen kan verwittigen bij eventuele vertraging onderweg. Zo vermijd je irritatie en in het slechtste geval zelfs boetes. Er worden 3 wedstrijden gespeeld: 2 singels en 1 dubbel. Op voorhand dien je een blad in te vullen met de namen van de spelers. Je ontvangt of ontving een leeg blad (ploegensamenstelling) per mail. Zijn er vragen, dan kun je Kirsten contacteren.

Heren-, dames- en jeugdavonden (publicatie 16-04-2019)

Op dinsdag 16/04 kan er uiteraard worden getennist; de eerste 'echte' herenavond waarbij Ad alles in goede banen leidt, vindt plaats op dinsdag 23 april. Op woensdag 17/04 is de eerste damesavond met competitie. Alle speelsters die zich inschreven, ontvingen van organisatrice Magd inmiddels een mail met de teams en speeldata. Natuurlijk worden door de jeugdwerkgroep weer jeugdavonden georganiseerd. De allereerste jeugdavond vindt plaats op vrijdag 26/04.

Jeugdplan (publicatie 16-04-2019)

Vanaf dinsdag 23/04 start het jeugdplan. Hoofdtrainer en organisator Kristof stuurde een mail met de indeling en data. Op zaterdagochtend zijn de meeste banen bezet vanwege het jeugdplan. Wil je tennissen, check dan eerst of er een baan vrij is!

Seizoensopening (publicatie 23-03-2019)

Op zaterdag 30 maart is de seizoensopening! Vanaf 14u kan er worden getennist door jong, ouder en oud. Er wordt ook een tennisinitiatie georganiseerd. Ken je iemand die wil proeven van tennis en van onze club? Geef deze informatie dan zeker door. De initiatie is gratis en er zijn leraren aanwezig om de (ongeoefende) spelers te begeleiden. Rackets worden voorzien door de club. Er zijn die middag hotdogs verkrijgbaar (uiteraard aan een democratische prijs).

In de avonduren is het feest! Dan komt Sticky Stuff en kan de tennisoutfit verruilt worden voor een dans-outfit! Voor de nieuwe leden; kom zeker langs en leer wat clubgenoten kennen...

Website wordt gewijzigd (publicatie 01-03-2019)

Onze website wordt gewijzigd! We hebben deze begin april in orde te hebben met recente informatie en actueel nieuws!

ETC Essen