NIEUWS

Clubkampioenschappen (publicatie 01-06-2018)

Magd (Vissers) en Tony (Michielsen) slaan de handen nog eens ineen om de ETC Clubkampioenschappen volwassenen te organiseren. Deze dubbelstrijd gaat door op zaterdag 23 en zondag 24 juni (poules) met de afsluiting op zaterdag 30 juni (eindrondes) en zondag 1 juli (finales). Meer informatie tref je aan onder het tabblad 'Clubkampioenschappen' in het linkermenu (NB pagina is vanaf 3 juni zichtbaar).

De clubkampioenschappen voor de jeugd gaan door op maandag 25, dinsdag 26 (voorrondes) en woensdag 27 juni (finales). Deze worden georganiseerd door de jeugdwerking onder leiding van Lia. Meer informatie hieromtrent volgt. Hou de data alvast vrij!

Jeugdavond 11 mei (publicatie 21-05-2018)

De jeugdavonden worden drukbezocht. Ook vrijdag 11 mei was weer een succesvolle jeugdavond. Er waren 16 enthousiaste kids van rood & oranje en maar liefst 20 kids van groen & maxi die hebben genoten van het tennissen en de heerlijke aardbeien! Doe je ook graag mee? Kids van rood & oranje zijn elke vrijdag welkom van 18 u - 19 u en de kids van groen & maxi van 19u-20u. Opgeven is niet nodig.

Bekijk hier de foto's

Jeugdlessen (publicatie 20-05-2018)

Bijna 200 kinderen volgen dit seizoen les bij onze club. Dit is een enorme stijging ten opzichte van de vorige jaren. Het kostte dan ook flink wat pas- en meetwerk om alle lessen te plannen, maar het is gelukt met dank aan onze hoofdtrainer Kristof Costermans. We zijn zeer trots op zoveel enthousiaste jeugd, de jeugd is immers de toekomst van onze club!


ETC Essen