Lidgeld

Kijk voor de actuele tarieven op de website van Tennis Vlaanderen (TV): https://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2416

(update 03/05/23)
Lidmaatschap 2020

Lid worden van Essense T.C. Inter

Word lid van ETC  en maak gebruik van ons goed gelegen en goed onderhouden banen! Wat is inbegrepen in het lidgeld?

- Onderhoud van onze terreinen, zodat je bij ons onbezorgd van "de mooiste sport ter wereld" geniet.
- Online terreinreservatie via de website van Tennis Vlaanderen (er bestaat geen mogelijkheid om banen te af te hangen).
- In het lidgeld is het bedrag van de (digitale) federatiekaart van Tennis Vlaanderen inbegrepen, waardoor je gratis verzekerd bent tegen sportongevallen op of rond het terrein. Daarnaast biedt dit lidmaatschap je de mogelijkheid om deel te nemen aan tornooien of (jeugd)activiteiten in heel Vlaanderen. Je kunt je via je persoonlijke website (spelersdashboard) inschrijven voor tornooien, al je prestaties en klassement raadplegen. 
- Tennis Vlaanderen en ETC Essen houden je via een nieuwsbrie geregeld op de hoogte van resp. nieuwigheden in de Vlaamse tenniswereld en over onze club(activiteiten).
- Deelname aan toffe activiteiten zoals heren- of damesavond, seniorenmiddag, jeugdavond, ontmoetingen of competities.
- Mogelijkheid tot het volgen van lessen (alleen leden kunnen op onze outdoor banen les volgen).

Tarieven

Het ETC lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 30 september. Na eind september blijven de netten hangen zolang de weersomstandigheden dit toelaten.Hieronder tref je het overzicht aan met de verschillende tarieven voor de diverse spelersgroepen. Iedere speler wordt opgenomen als lid na inschrijving en betaling van het lidgeld. Alle genoemde bedragen zijn o.a. inclusief Tennis Vlaanderen bijdrage en verzekering! Je bent automatisch tot 1 maart van het volgende jaar lid van Tennis Vlaanderen. Daarvoor hoef je niets te doen, dat is inbegrepen in het lidgeld dat je betaalde aan de club.

 • Volwassenen (01/01/1956 - 31/12/2001)
  * SEIZOEN 2021 € 115,-
  normaal tarief: € 115,- inclusief TV bijdrage / verzekering - na 1 mei € 120,-
 • Senioren (01/01/1900 - 31/12/1955)
  * SEIZOEN 2021 € 105,-
  normaal tarief: € 105,- inclusief TV bijdrage / verzekering - na 1 mei € 120,-
 • Jeugd (01/01/2003 t/m 31/12/2006)
  * SEIZOEN 2021 € 85,-
  normaal tarief: € 85,- inclusief TV bijdrage / verzekering
 • Jeugd (01/01/2007 t/m 31/12/2009)
  * SEIZOEN 2021 € 55,-
  normaal tarief: € 55,- inclusief TV bijdrage / verzekering
 • Jeugd (01/01/2010 t/m 31/12/2018)
  * SEIZOEN 2021 € 40,-
  normaal tarief: € 40,- inclusief TV bijdrage / verzekering
 • Gezinskaart (3-6 personen wonende op hetzelfde adres)
  * SEIZOEN 2021 € 275,-
  normaal tarief: € 275,- inclusief TV bijdrage / verzekering - na 1 mei € 290,-               

Zodra het lidgeld is overgemaakt, kunnen we je (her)aansluiten bij Tennis Vlaanderen en kun je enkele dagen daarna elektronisch reserveren via de website van Tennis Vlaanderen. Hou er rekening mee dat er circa 5 werkdagen overheen gaan tussen betaling van het lidgeld en de mogelijkheid om te reserveren!

Activeer zelf je lidmaatschap via de site van Tennis Vlaanderen

Na ingave of controle van alle gegevens, waaronder leeftijdscategorie en aantal gezinsleden, wordt automatisch de gunstigste formule berekend. Zorg er steeds voor dat u tijdig het lidmaatschap aanvraagt én betaalt om van het voordeeltarief te kunnen genieten.

Bekijk het filmpje hieronder hoe het automatisch lidmaatschap werkt en klik dan op de knop om je lidmaatschap te activeren.

 

 Aanvullende info en een gedetailleerd stappenplan treft u aan in onderstaand PDF-document (omdat er geen wijzigingen zijn van 2016 t.o.v. nu is de naam van het document ongewijzigd en leest u nog steeds 2016):

 

Acrobat fileBeschrijving lid worden Essense Inter T.C. 2016 (786KB)

Zelf uw gegevens wijzigen via het dashboard

Uw gegevens kunt u zelf gemakkelijk aanpassen via het spelersdashboard op de website van Tennis Vlaanderen. Dit dashboard vindt u door rechtsbovenaan te klikken op de geel gemarkeerde tekst "Welkom, gevolgd door uw naam". Vervolgens klikt u op "Mijn dashboard". Daar ziet u diverse tabbladen staan en uiterst rechts staat een potloodpictogram. Door te klikken op dat pictogram past u snel uw eigen gegevens aan.


Mutualiteit

Ook dit jaar bestaat er weer de mogelijkheid om via een terugbetalingsformulier een gepaste korting te verkrijgen op uw lidmaatschapsgeld voor dit seizoen.  Download onderstaand het formulier van uw mutualiteit, vul dit compleet in bezorg het bij uw mutualiteit.

Acrobat fileAanvraag tot terugbetaling CM (2588KB)
Acrobat fileAanvraag tot terugbetaling OZ (98KB)
Acrobat fileAanvraag tot terugbetaling De Voorzorg (30KB)
Acrobat fileAanvraag tot terugbetaling VNZ (32KB)
Mutualiteit

Speel je interclub?

Bij het samenstellen van de Interclubploegen en opgave van spelers en speelsters, worden IC-spelers automatisch heraangesloten bij Tennis Vlaanderen. Het secretariaat zal de interclub spelers/speelsters toevoegen aan een passende abonnementsvorm, hierover ontvangt de speler een e-mail waarin melding wordt gemaakt van de aansluiting met een rekeningrapport. Vergeet niet bij het voldoen van je lidmaatschapsbijdrage de weergegeven gestructureerde mededeling te vermelden.

Zorg zeker dat je tijdig speelgerechtigd bent via Tennis Vlaanderen en regel dus op tijd je lidmaatschap, uiterlijk voor 1 april!

Wijzigingen aangaande gegevens, mail je naar: secretariaat@etc-essen.com
De ledenadministratie wordt gedaan door Hilde Bevers en Nicole Smout.


ETC Essen