Lidmaatschap 2018

Het ETC lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 30 september. Na eind september blijven de netten hangen zolang de weersomstandigheden dit toelaten. Het lidmaatschap van Tennis Vlaanderen loopt van 1 april 2018 tot en met 31 maart 2019.

Lid worden van ETC Essen

Wil je gebruik maken van onze outdoorfaciliteiten? Word lid van ETC Essen. Met dit lidgeld zorgen we ervoor dat onze terreinen en infrastructuur er steeds perfect bij liggen, zodat je bij ons altijd onbezorgd van "de mooiste sport ter wereld" kunt genieten.

In het lidgeld is ook het bedrag van de (digitale) federatiekaart van Tennis Vlaanderen inbegrepen, waardoor je gratis verzekerd bent tegen sportongevallen op of rond het terrein. Daarnaast biedt dit lidmaatschap je de mogelijkheid om deel te nemen aan (recreatieve) tornooien of (jeugd) activiteiten in Vlaanderen. Je kunt via je persoonlijke website (spelersdashboard) al je prestaties en klassement raadplegen. Tennis Vlaanderen en ETC Essen houden je via een nieuwsbrief ook geregeld op de hoogte van alle nieuwigheden in de Vlaamse tenniswereld.

Activeer zelf je lidmaatschap via de website van Tennis Vlaanderen.

Na ingave of controle van alle gegevens, waaronder leeftijdscategorie en aantal gezinsleden, wordt automatisch de gunstigste formule berekend. Zorg er steeds voor dat u tijdig het lidmaatschap aanvraagt én betaalt om van het voordeeltarief te kunnen genieten.

Bekijk het filmpje hieronder hoe het automatisch lidmaatschap werkt en klik dan op de knop om je lidmaatschap te activeren.

 

 

Aanvullende info en een gedetailleerd stappenplan treft u aan in onderstaand PDF-document (omdat er geen wijzigingen zijn van 2016 t.o.v. 2018 is de naam van het document ongewijzigd en leest u nog steeds 2016):

 

Acrobat fileBeschrijving lid worden Essense Inter T.C. 2016 (786KB)

 

De juiste leeftijdsgroep is de leeftijd die je bereikt op of voor 31 december van dit jaar. Iedere speler wordt opgenomen als lid na inschrijving en betaling. Alle genoemde bedragen zijn inclusief Tennis Vlaanderen bijdrage en verzekering!

1) Hieronder staat een overzicht van de ETC-lidmaatschapsbijdragen

 • Volwassenen (18 - 65 jaar)
  € 115,- inclusief TV bijdrage / verzekering - na 1 mei € 120,-
 • Senioren (vanaf 65 jaar)
  € 105,- inclusief TV bijdrage / verzekering - na 1 mei € 120,-
 • Jeugd (geboren vanaf 01/01/2001 t/m 31/12/2004)
  € 85,- inclusief TV bijdrage / verzekering
 • Jeugd (geboren vanaf 01/01/2005 t/m 31/12/2007)
  € 55,- inclusief TV bijdrage / verzekering
 • Jeugd (geboren vanaf 01/01/2008 t/m 31/12/2016)
  € 40,- inclusief TV bijdrage / verzekering
 • Gezinskaart (3-6 personen wonende op hetzelfde adres)
  € 275,- inclusief TV bijdrage / verzekering - na 1 mei € 290,-               

2) Volg je géén tennisles in de zomer, maar wens je gebruik te maken van de mogelijkheid om vrij binnen te kunnen spelen tijdens het zomerseizoen, neem dan contact op met Tennisfun.

3) Wil je les volgen? Neem dan contact op met Tennisfun om de voorwaarden en tarieven te vernemen.

4) Bij de lessen van het jeugdplan is het gebruik van de binnenbanen op Tennisfun inbegrepen (bij regenweer).

5) Vastleggen van een binnenplein? Neem dan contact op voor wat betreft de huur, met Tennisfun. 

Zodra het lidgeld werd overgemaakt, kunnen we je heraansluiten bij Tennis Vlaanderen en kun je enkele dagen daarna elektronisch reserveren via de website van Tennis Vlaanderen.


Speelt u Interclub?

Bij het samenstellen van de Interclub ploegen en opgave van de spelers en speelsters, werden zij reeds automatisch heraangesloten bij Tennis Vlaanderen. Het secretariaat zal de interclub spelers/speelsters toevoegen aan een passende abonnementsvorm, hiervoor ontvangt de speler een e-mail waarin melding wordt gemaakt van de aansluiting met een rekeningrapport. Gelieve bij het voldoen van uw lidmaatschapsbijdrage de weergegeven gestructureerde mededeling te vermelden.

Zorg zeker dat u tijdig speelgerechtigd bent via Tennis Vlaanderen en regel tijdig uw lidmaatschap, uiterlijk voor 1 april!

Wijzigingen aangaande uw huidige gegevens kunt u doorgeven secretariaat@etc-essen.com
De ledenadministratie wordt gedaan door de ledenadministratie Hilde Bevers en Nicole Smout.


Zelf uw gegevens wijzigen via het dashboard

Uw gegevens kunt u zelf gemakkelijk aanpassen via het spelersdashboard op de website van Tennis Vlaanderen. Dit dashboard vindt u door rechtsbovenaan te klikken op de geel gemarkeerde tekst "Welkom, gevolgd door uw naam". Vervolgens klikt u op "Mijn dashboard". Daar ziet u diverse tabbladen staan en uiterst rechts staat een potloodpictogram. Door te klikken op dat pictogram past u snel uw eigen gegevens aan.

 

Mutualiteit

Ook dit jaar bestaat er weer de mogelijkheid om via een terugbetalingsformulier een gepaste korting te verkrijgen op uw lidmaatschapsgeld voor het seizoen 2017.  Download onderstaand het formulier van uw mutualiteit, vul dit compleet in en deponeer het formulier in de brievenbus van ETC (die vindt u in de linkerruimte) op ons sportcomplex. Een andere mogelijkheid is dit document te overhandigen aan Koen Buyens, Rinkvenstraat 6, B-2910 Essen (0495/54.00.01). Koen voorziet het formulier van de overige noodzakelijke gegevens en bezorgt daarna het document bij uw mutualiteit.

Acrobat fileAanvraag tot terugbetaling CM (2588KB)
Acrobat fileAanvraag tot terugbetaling OZ (98KB)
Acrobat fileAanvraag tot terugbetaling De Voorzorg (30KB)
Acrobat fileAanvraag tot terugbetaling VNZ (32KB)
Mutualiteit

ETC Essen