ETC Kalender...komend

Zaterdag 26 augustus - zondag 3 september - dubbel tornooi

De finales vinden plaats op zondag 3 september met aansluitend een aanwezigheidstombola waar heel toffe prijzen te winnen zijn zoals tickets voor het European Open in oktober in Antwerpen. 

Volg dit supergezellige tornooi via Facebook.

'

Maandag 29 augustus - mannenavond

De mannenavond gaat niet door in verband met het dubbeltornooi. Natuurlijk is iedereen van harte welkom op de club om te supporteren en te genieten van de sfeer of een lekker pintje.


Dinsdag 5 september - LAATSTE mannenavond

Kom tennissen of een babbeltje doen op deze afsluiting!


Zaterdag 9 september - Mini-maxi-middag (13u - 17u)

Een toffe clubmiddag plaats voor jong en oud. Wil je graag tennissen met je dochter, zoon, kleinzoon, nichtje, neefje, buurmeisje of buurjongetje? Schrijf je dan zeker in via jeugd@etc-essen.com of via het inschrijfformulier dat lekker ouderwets en gemakkelijk op het prikbord in de ETC-hoek hangt vanaf 25 augustus. Slechts 1 van de 2 spelers dient (jeugd)lid te zijn bij ETC. Ook niet-tennissende kids zijn van harte welkom; er zal een springkussen opgesteld worden. Inschrijving is gratis. Er vindt een aanwezigheidstombola plaats met heel toffe prijzen!

Bij regenweer zal deze middag doorgaan op een andere dag.

'

ETC Kalender...voorbij

Vrijdag 05/05 - Jeugdavond

Jeugdavond. Meer info volgde per mail & nieuwsbrief naar onze jeugd (ouders).


Zaterdag 22/04 - Start interclubtraining jeugd

Voor de interclubbende jeugd bestaat er een interclubtraining op zaterdag. Voor meer info en inschrijven klik je deze link (inschrijfformulier jeugdplan biedt ook ruimte aan het inschrijven voor de interclubtraining, scroll naar beneden in het inschrijfformulier).


Zaterdag 22 en zondag 23/04 - Start interclub volwassenen

De interclub competitie voor de volwassenen gaat weer van start! Voor meer algemene info over de interclub volg je deze link.


Woensdag 19/04 - Start jeugd-interclub

De jeugd-interclub competitie 2017 gaat van start!


Woensdag 19/04 - Start damesavond

Vanaf de 19e is het iedere woensdag damesavond. Organisatrices Magd en Birgit. Er is zowel een damesdubbelcompetitie en vrij tennis. Voor meer info: zie activiteiten / recreatief.


Dinsdag 18/04 - Start jeugdplan

Deze dag beginnen de eerste jeugdlessen. Planning en info Kristof Costermans (kristof.costermans@icloud.com)

Dinsdag 18/04 - Start herenavond

Vanaf de 18e is het iedere dinsdag herenavond tot het einde van het seizoen (met uitzondering van de tornooien in juli en augustus). Organisator is Ad van Kaam. Inschrijving niet nodig.

Zaterdag 15/04 - Openingstornooi (inschrijving) + interclub info en oefenen

Op de laatste zaterdag van de paasvakantie nodigt de jeugdwerkgroep alle jeugdspelers uit voor het openingstornooitje om de seizoensopening te vieren! Leuk om alle clubgenoten weer te zien of om ze - als nieuw lid - te ontmoeten. Het speelt geen enkele rol of je een beginner of gevorderde speler bent. Iedereen is van harte welkom! Schrijf je hier in voor dit formulier: inschrijfformulier openingstornooi jeugd.

Deze ochtend is eveneens een informatieve bijeenkomst gepland voor de spelers van de jeugdinterclub. Neem hieraan zeker deel zodat je op de hoogte bent van wat deze competitie inhoudt. Het mapje voor de IC wordt tijdens deze infosessie uitgedeeld. Je ouders zijn ook van harte welkom. Geef Lia een seintje of je al dan niet aanwezig bent via: jeugd@etc-essen.com


01/04 Banen open

24/03 Algemene ledenvergadering en seizoensopening om 20:00 uur


ETC Essen