Jeugdwerking

Alle jeugdleden kunnen iedere dag tennissen tot 19:00 uur. Net als alle leden dient ook ieder jeugdlid te reserveren. Softballen voor de allerkleinsten zijn beschikbaar, te bevragen aan de mensen achter de bar in het sportcomplex.

  

Tennismaatje gezocht?

Ben jij van niveau rood, oranje of groen en op zoek naar een maatje om vrij te tennissen? Of zoek je gewoon iemand om mee te tennissen?

Noteer hieronder dan je naam en telefoonnummer/e-mailadres op het inschrijvingsformulier, zodat andere spelers contact met je op kunnen nemen. We plaatsen je naam en gegevens op onderstaand overzicht zodat andere kids weten dat je op zoek bent naar een tennismaatje!

Inschrijvingsformulier "Tennismaatje gezocht!"

Veel plezier!!

 

Tennismaatje gezocht: Rood

Naam :                                    Telefoonnummer:                          E-Mail:

  

Tennismaatje gezocht: Oranje

Naam :                                    Telefoonnummer:                          E-Mail:

  

Tennismaatje gezocht: Groen

Naam :                                    Telefoonnummer:                          E-Mail:

Kepers Robbe                          03/666.14.08 / 0486/74.10.23     robbe.kepers@telenet.be  

  

Jeugdavonden:

Voor alle jeugdleden van 6 tot 16 jaar, van 19.00 tot 22.00 uur. Deze avond heb je de kans om vrij te tennissen met de andere jeugdleden. Soms is er daarnaast nog een activiteit gepland. Check de activiteitenkalender via deze link! Tijdens alle jeugdactiviteiten is er begeleiding door volwassenen (jeugdwerkgroep en/of ouders). Voor deze avonden hoef je niet te reserveren. De jeugdactiviteiten worden ook via een aparte nieuwsbrief aangekondigd. Hou ook het planbord in de gaten in onze ETC-hoek op de club!

  

Ontmoetingen:

Voor onze ETC-jeugdspelers wordt ook dit seizoen een ontmoeting georganiseerd met tennisclubs uit de regio. De eerstgeplande is op vrijdag 12/05/2017 met KTC! Aanvang 18:00 uur en dit jaar is het 'thuis' op onze eigen terreinen aan de Moerkantsebaan.

Zodra er nog meer ontmoetingen zijn opgenomen in de activiteitenkalender, plaatsen we ze op de site! Dus hou 'm in de gaten. Je ontvangt deze informatie trouwens ook via een nieuwsbrief of hou het planbord in de gaten boven in de club.


ETC Essen