Hoofdsponsor Essense Tennisclub Inter

 

 

Logo interclub jeugd

Interclub jeugd 

Interclubcompetitie voor de jeugd geldt voor jongens en meisjes van 9 tot en met 17 jaar. Interclub is een competitie in ploegverband; ieder team speelt tegen ploegen van andere clubs met zowel uit- en thuiswedstrijden. Ploegen kunnen bestaan uit minimaal 2 en maximaal 4 spelers.

De agenda wordt jaarlijks in maart gepubliceerd op de site van Tennis Vlaanderen. De jeugdteams starten op woensdag (direct na de paasvakantie). Het aantal teams dat deelneemt wisselt ieder seizoen. 

De verschillende ploegen worden samengesteld in december, zodat in januari de officiƫle samenstelling bij Tennis Vlaanderen kan worden vastgelegd. Het aantal ploegen dat jaarlijks kan deelnemen, wordt mede bepaald door het aantal tennisbanen waarover de club beschikt.

Deze competitie wordt op woensdagmiddag of op zaterdagochtend gespeeld. Welke leeftijdsgroep wanneer speelt is opgelegd door TV. In april, mei en juni vinden de poules plaats met de daaropvolgende eindronde; wedstrijden met directe uitschakeling. De Interclub beperkt zich tot de provincie Antwerpen. De wedstrijden beginnen om 14:30 uur. Wanneer je team de poule wint in de voorronde, ga je naar de eindronde met een direct afvalsysteem bij verlies van de ontmoeting. Blijft je team winnen, dan wordt je kampioen van Antwerpen!

Dus als JIJ volgend jaar graag interclub speelt,  kun je  contact opnemen met: jeugd@etc-essen.com of met interclub@etc-essen.com

 


ETC Essen