Hoofdsponsor Essense Tennisclub Inter

 

 

Logo interclub jeugd

Interclub jeugd 

Interclubcompetitie voor de jeugd geldt voor jongens en meisjes van 9 tot en met 16 jaar. De agenda is inmiddels gepubliceerd op de site van Tennis Vlaanderen. De jeugdteams startten op woensdag 18 april (direct na de paasvakantie). Dit seizoen nemen er 9 jeugdteams deel.

De verschillende ploegen worden samengesteld in december, zodat in januari de officiƫle samenstelling aan Tennis Vlaanderen kan doorgeven worden. Het aantal ploegen dat onze club kan vormen wordt beperkt door het aantal tennisbanen waarover de club beschikt.

Voor jeugdleden die hiervoor opgegeven zijn betreft dit een competitie in ploegverband tegen andere clubs met zowel uit- en thuiswedstrijden. Ploegen kunnen bestaan uit minimaal 2 en maximaal 4 spelers.

Deze competitie wordt op woensdagmiddag gespeeld in de maanden april, mei en juni en beperken zich tot de provincie Antwerpen.De wedstrijden beginnen om 14:30 uur. Wanneer je team de poule wint in de voorronde, ga je naar de eindronde met een direct afvalsysteem bij verlies van de ontmoeting. Blijft je team winnen, dan wordt je kampioen van Antwerpen!

Dus als JIJ volgend jaar graag interclub speelt,  kun je  contact opnemen met: jeugd@etc-essen.com of met interclub@etc-essen.com

 


ETC Essen