Indoorbanen Tennisfun

Logo Tennisfun

ETC leden kunnen gebruikmaken van de indoorbanen van Tennisfun. Voor de voorwaarden en tarieven neem je contact op met Tennisfun 03 663 06 09.  Om te spelen bij Tennisfun, bestel je een toegangsbadge. Het formulier hiervoor vindt je onderaan deze pagina.

 

  • Waar kan ik een badge verkrijgen? 

Een Tennisfun badge kan aangevraagd worden via het aanvraagformulier welke je kunt bereiken via een klik op onderstaande link. Na betaling ligt de badge 1 week later klaar achter de bar op Tennisfun.

  • Wat bedragen de kosten hiervan?

Een badge kost € 10,- waarborg. Dit krijg je terug wanneer je de badge terug inlevert. Tevens krijg je met vertoning van de badge 15% korting bij de ETC hoofdsponsor Sterkens Sport.

  • Hoe dien ik de badge te gebruiken?

Aan de deur moet je de kaart voor het oog met het slotje houden, dan gaat er een groen lampje branden en kan je binnen gaan. Indien er niemand aanwezig is, moet je achter de kantine de terreinen betreden. Het licht doe je bij de deur van de kantine naar de terreinen aan. Dit is op de splitsing van de terreinen.

  • wat te doen bij verlies van een badge?

Bij verlies van de badge dien je een nieuwe aan te vragen. Kosten zijn terug € 10,-.

  • Hoe dien ik een baan te reserveren?

Een binnenbaan kun je NIET reserveren via het Tennis Vlaanderen terreinreservatie systeem. De binnenbanen kun je vastleggen via Jurgen Meeusen of manueel op het planbord aan de Grensstraat 5 te Essen.

 

Klik op deze link om een Tennisfun badge aan te vragen.


ETC Essen