ETC kledinglijn

De ETC-kleding is al enkele jaren ongewijzigd; een frisse combinatie van wit/rood met ons ETC-logo op alle bovenkleding. De kleding is vrij te bestellen bij Sterkens Sport te Nieuwmoer voor alle leden; jeugd, volwassenen, recreatieve en competitiespelers.  Hieronder zie je alvast een voorproefje van het eindresultaat. Een overzicht van alle kledingstukken is te vinden in een apart aangelegd fotoalbum, klik hier.

Voordeel

Het grote voordeel van deze ETC-lijn is dat je een ruime keuze hebt in maten, bovendien kun je alle kledingstukken apart bestellen zonder een complete set te moeten aankopen. De kleding is zeer voordelig geprijsd en kan zeker tot en met het seizoen 2016 worden nabesteld.

Passen, bestellen en betalen

Het passen en bestellen van de ETC-kleding kun je doen bij Sterkens Sport (Nieuwmoer-Dorp 44 te Kalmthout-Nieuwmoer). Er dient ook direct bij Sterkens te worden afgerekend. Houd rekening met een levertijd van minimaal 4 weken, omdat de orders worden gezameld zodat de drukkosten laag blijven en er geen toeslag in rekening gebracht moet worden.

Poloshirt

Prijzen en betaalwijze

De voordelige prijzen staan vermeld op het bestelformulier. Er wordt contant afgerekend bij Sterkens Sport. Download de prijslijst van de ETC kleding via een klik op de link.

sweater jeugd

Sweaters jeugdplan

Vanaf april zijn ook sweaters (met kap) te verkrijgen in de kleur rood (zie foto). Voor de jeugdleden die deelnemen aan het jeugdplan bedraagt de aankoopprijs slechts € 12,50. Voor alle overige jeugdleden en volwassenen komt de prijs van deze sweater op € 17,50. Een sweater (zowel jeugd als volwassenen) kun je alleen bestellen via de club via jeugd@etc-essen.com. Er zijn diverse maten in voorraad!

Vragen

Vragen over een ETC-kleding bestelling kun je stellen aan Sterkens Sport (tel 03/667 49 62).

Vragen over de sweaters kun je stellen via jeugd@etc-essen.com.

Wij hopen hiermee de vraag naar clubkleding goed te hebben ingevuld en zien het komende seizoen graag veel ETC-wit/rood actief!


ETC Essen