Clubkampioenschappen

ETC Clubkampioenschappen, geen editie 2016


De leden die die clubkampioenschappen jaarlijks naar grote tevredenheid organiseerden besloten om na de editie van 2015 te stoppen. In 2016 waren er geen nieuwe kandidaten voor dit evenement waardoor er geen clubkampioenschappen plaatsvonden. Heb je interesse om de organisatie in het seizoen 2017 voor je rekening te nemen met nog 1 of meerdere clubgenoten? Laat het Koen, Pascal, Cathleen, Leo of Lia weten. Wij helpen je graag op weg.


Clubkampioenschappen

ETC Clubkampioenschappen, editie 2015

Vanaf donderdag 18 juni 2015 werden wederom de jaarlijkse clubkampioenschappen voor zowel de jeugd als de volwassen ETC leden georganiseerd.

De jeugd speelde onderling tegen elkaar in een poulesysteem en wel op woensdagmiddag 24 juni 2015, tussen 14:00 en 18:00 uur.

De volwassenen konden zich voor maximaal voor 3 reeksen inschrijven, de finaledag vond plaats op zaterdag 4 juli 2015.

 

   

Clubkampioenschappen

ETC Clubkampioenschappen, editie 2014

 De ETC clubkampioenschappen liggen wederom achter ons, nogmaals dank aan de dames van de organisatie en een dikke proficiat aan onze nieuwe clubkampioenen.

Verneem de uitslagen van de finales en de nieuwe kampioenen aangaande de ETC clubkampioenschappen via onderstaande link:

ETC clubkampioenschappen 2014

Betreffende een korte impressie aangaande de feestelijkheden na de prijsuitreiking, klik je op het fotoalbum.

Hopelijk mogen we iedereen volgend seizoen weer begroeten voor een hernieuwde uitgave van de clubkampioenschappen!

Clubkampioenschappen

ETC Clubkampioenschappen, editie 2013

Op zaterdag 21 september 2013 werden de finales gespeeld van de ETC clubkampioenschappen. Tijdens de prijsuitreiking werden de ETC leden Magd, Tony, Birgit en Gwenny, welke deze kampioenschappen meer dan voortreffelijk hebben georganiseerd, door voorzitter Koen Buyens in de bloemetjes gezet!

Van de prijsuitreiking en de daarop volgende receptie zijn een tweetal fotoalbums aangelegd welke u kunt vinden via onderstaande links:

Prijsuitreiking ETC clubkampioenschappen 2013

Sfeerbeelden receptie seizoensafsluiting 2013

 

Organisatie clubkampioenschappen 2013

ETC Essen