Recreatief

Terugkerende activiteiten

  • Op maandagmiddag is er de Seniorenmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. Deelname zonder voorafgaande inschrijving.
  • Op dinsdagavond is er de Herenavond, aanvang 19:00 uur. Deelname zonder voorafgaande inschrijving. De eerste herenavond van dit seizoen is gepland op dinsdag 18 april.
  • Op woensdagavond is er de Damesavond, aanvang 19:00 uur. Deelname zonder voorafgaande inschrijving.
    Op diezelfde woensdagavond wordt ook een dubbeldames competitie georganiseerd door Magd Vissers. Aanvang van de wedstrijden is 19:00 of 19:30 uur. Er is nog ruimte voor een 15-tal dames (info van 29/03/16) om in te schrijven in 3 categorie├źn: beginner, midden en top. Inschrijving op voorhand is noodzakelijk. Als nieuw lid is dit een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met andere speelsters! Dus schrijf je in via het volgende e-mailadres:
    e-mailadres: mailto:lenavissers@hotmail.com met vermelding van naam, gsm nummer, speelsterkte en het e-mailadres waarop je het best bereikbaar bent. Magd en Birgit sturen voor aanvang van de competitie alle deelneemsters een mail met de indeling van de teams en de planning. Vooralsnog is de startdatum van de damesavond op 19 april aanstaande.
  • Op vrijdagavond wordt geregeld iets voor de jeugd georganiseerd, of eens een mixavond, of ontmoeting met een andere club. Er zijn diverse activiteiten gepland die u terugvindt in de kalender. Publicatie kalender voor 01/04/2017.

ETC Essen