Welkom bij ETC

Essense Tennisclub Inter heet u van harte welkom! 

Het nieuwe tennisseizoen is in volle gang. De eerste gezellige tennisavonden voor jong en oud zitten er al op en er staat nog heel wat op de planning. De interclubcompetitie is bezig en voor sommige ploegen is die helaas alweer voorbij. Een aanta strijdt om het Antwerpse kampioenschap. Bijna 200 kinderen volgen wekelijks hun lessen.


Dit jaar organiseren we onze ETC Clubkampioenschappen eind juni voor de volwassenen. Alle informatie hierover tref je aan onder het menu 'Clubkampioenschappen'. De ETC-CKJ ofwel Jeugdclubkampioenschappen zijn op 25 - 26 - 27 juni. Schrijf je tijdig in!

De zomer staat voor de poort en zo ook onze tornooien. In juli is het singeltornooi en eind augustus het dubbeltornooi.

Het is een ouderwets gezellig, zalig, recreatief en natuurlijk competitief seizoen met een goed gevulde activiteitenkalender voor alle ETC-spelers; van de allerkleinsten tot de allergrootsten. 


Tennis jij al?

Tennis is een sport. Een spel. Ontspanning. Tennis is plezier voor jong en oud. Tennis is een sport die je speelt met je kind, kleinkind, vader, moeder, familie, vrienden, je partner, kennissen, leeftijdsgenoten, enz...!

Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, een gezonde en aangename ontspanning is verzekerd.

In Essen kun je hiervoor in de zomermaanden terecht bij ETC (Essense Tennis Club), een club met aandacht voor alle leden. Jeugd, volwassenen, senioren, recreatiespelers, competitiebeesten, kortom iedereen kan er terecht om vrij te komen spelen en op georganiseerde evenementen.

Heb je de tennissport nog niet onder de knie of wil jij je niveau wat bijschaven? Ook voor tennislessen ben je bij onze club aan het juiste adres. Onze terreinen zijn gelegen aan de Moerkantsebaan 34 te Essen, ge├»ntegreerd in het gemeentelijke sportpark. Voor inlichtingen en vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Je gegevens gewijzigd?

Geregeld ervaren we dat mailberichten die we naar de leden sturen, onbestelbaar zijn. Twijfel je of het juiste (nieuwe) e-mailadres bij ons bekend is en wil je zeker op de hoogte blijven van de de clubactiviteiten? Controleer dan je e-mailadres in je dashboard op de site van Tennis Vlaanderen of stuur even een berichtje naar secretariaat@etc-essen.com. Dat geldt natuurlijk ook voor je huisadres of telefoonnummer.

.

.

Nieuws

Het laatste nieuws over onze club vind je hier.


ETC Essen