Welkom bij ETC

Essense Tennisclub Inter heet u van harte welkom! 

Van goed nieuws naar beter nieuws! Er mag terug gedubbeld worden. De seniorenmiddag op maandag, de herenavond op dinsdag en damesavond (geen competitie, indeling ter plaatse) op woensdag start weer vanaf 15 juni. De eerste jeugdavond is op 19 juni (van 18 tot 19u voor rood en oranje en van 19 tot 20u voor groen en maxi). Bernard opende een tussenterras. Tornooien en tenniskampen mogen weer. Alle bestaande 'social distancing' regels blijven sowieso van kracht. De volledige richtlijnen van de overheid, Sport Vlaanderen en Tennis Vlaanderen werden gepubliceerd. Meer over dit onderwerp lees je op https://www.tennisvlaanderen.be/maatregelen-coronavirus of onder nieuws (of klik op deze link). Have fun, be safe and play safe!

Tennis jij al?

Tennis is sport. Spel. Ontspanning. Tennis is plezier voor jong en oud. Tennis speel je met je kind, kleinkind, familie, vrienden, je partner, kennissen, leeftijdsgenoten, enz...!

Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, een gezonde en aangename ontspanning is verzekerd.

In Essen kun je hiervoor in de zomermaanden terecht bij ETC (Essense TennisClub Inter), een club met aandacht voor alle leden. Jeugd, volwassenen, senioren, recreatiespelers, competitiebeesten, kortom iedereen kan er terecht om vrij te komen spelen en op georganiseerde evenementen.

Heb je de tennissport nog niet onder de knie of wil jij je niveau wat bijschaven? Ook voor tennislessen ben je bij onze club aan het juiste adres. Onze terreinen zijn gelegen aan de Moerkantsebaan 34 te Essen, ge├»ntegreerd in het gemeentelijke sportpark. Voor inlichtingen en vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Je gegevens gewijzigd?

Geregeld ervaren we dat mailberichten die we naar de leden sturen, onbestelbaar zijn. Twijfel je of het juiste (nieuwe) e-mailadres bij ons bekend is en wil je zeker op de hoogte blijven van de de clubactiviteiten? Controleer dan je e-mailadres in je dashboard op de site van Tennis Vlaanderen of stuur even een berichtje naar secretariaat@etc-essen.com. Dat geldt natuurlijk ook voor je huisadres of telefoonnummer.

.

.

Nieuws

Het laatste nieuws over onze club vind je hier.


ETC Essen