Welkom bij ETC

Essense Tennisclub Inter heet u van harte welkom! 

We zijn er klaar voor! Het seizoen werd geopend op zaterdag 30 maart. Onder het genot van een stralende voorjaarszon betraden de eerste enthousiaste spelers de prima liggende banen. We zijn er klaar voor!

De eerste 'officiële' herenavond is op dinsdag 23/04 nog immer onder de bezielende leiding van Ad. Ook alle niet-tennissende-mannen zijn van harte welkom voor een gezellige drink. Natuurlijk kan ook de 16e al gespeeld worden. De eerste damesavond met georganiseerde competitie - wederom vakkundig opgesteld door Magd - vindt plaats op woensdag 17 april. Alle deelnemende speelsters ontvingen inmiddels een mail met de planning. Natuurlijk kun je ook komen spelen zonder dat je deelneemt aan de competitie. Natuurlijk werd ook de allereerste jeugdavond gepland en wel op vrijdag 26 april

De website is op het moment nog onderhevig aan wijzigingen. We hopen de laatste nieuwtjes en alle actuele informatie tegen de start van de competitie klaar te hebben.

Tennis jij al?

Tennis is een sport. Een spel. Ontspanning. Tennis is plezier voor jong en oud. Tennis is een sport die je speelt met je kind, kleinkind, vader, moeder, familie, vrienden, je partner, kennissen, leeftijdsgenoten, enz...!

Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, een gezonde en aangename ontspanning is verzekerd.

In Essen kun je hiervoor in de zomermaanden terecht bij ETC (Essense Tennis Club), een club met aandacht voor alle leden. Jeugd, volwassenen, senioren, recreatiespelers, competitiebeesten, kortom iedereen kan er terecht om vrij te komen spelen en op georganiseerde evenementen.

Heb je de tennissport nog niet onder de knie of wil jij je niveau wat bijschaven? Ook voor tennislessen ben je bij onze club aan het juiste adres. Onze terreinen zijn gelegen aan de Moerkantsebaan 34 te Essen, geïntegreerd in het gemeentelijke sportpark. Voor inlichtingen en vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Je gegevens gewijzigd?

Geregeld ervaren we dat mailberichten die we naar de leden sturen, onbestelbaar zijn. Twijfel je of het juiste (nieuwe) e-mailadres bij ons bekend is en wil je zeker op de hoogte blijven van de de clubactiviteiten? Controleer dan je e-mailadres in je dashboard op de site van Tennis Vlaanderen of stuur even een berichtje naar secretariaat@etc-essen.com. Dat geldt natuurlijk ook voor je huisadres of telefoonnummer.

.

.

Nieuws

Het laatste nieuws over onze club vind je hier.


ETC Essen