Welkom bij ETC

Essense Tennisclub Inter heet u van harte welkom! 

Het nieuwe buitenseizoen staat voor de deur! Achter de schermen zijn we vol energie begonnen aan de voorbereiding; het belooft een ouderwets gezellig, zalig, recreatief en natuurlijk competitief 2018 te worden met een goed gevulde activiteitenkalender voor alle ETC-spelers; van de allerkleinsten tot de allergrootsten. 

Het deels vernieuwde bestuur werd inmiddels verkozen en geïnstalleerd en prikte inmiddels ook de officiële openingsdatum en wel op zaterdag 31 maart. Noteer deze datum alvast in je agenda; er wordt van alles georganiseerd voor alle leden, zowel op sportief als feestelijk vlak! Er volgt een nieuwsbrief met de nodige informatie. Op http://www.etc-essen.com/info-kalender.aspx lees je meer info over de openingsmiddag en -avond. Zorg dat je erbij bent!

Graag tot zaterdag 31 maart!Tennis jij al?

Tennis is een sport. Een spel. Ontspanning. Tennis is plezier voor jong en oud. Tennis is een sport die je speelt met je kind, kleinkind, vader, moeder, familie, vrienden, je partner, kennissen, leeftijdsgenoten, enz...!

Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, een gezonde en aangename ontspanning is verzekerd.

In Essen kun je hiervoor in de zomermaanden terecht bij ETC (Essense Tennis Club), een club met aandacht voor alle leden. Jeugd, volwassenen, senioren, recreatiespelers, competitiebeesten, kortom iedereen kan er terecht om vrij te komen spelen en op georganiseerde evenementen.

Heb je de tennissport nog niet onder de knie of wil jij je niveau wat bijschaven? Ook voor tennislessen ben je bij onze club aan het juiste adres. Onze terreinen zijn gelegen aan de Moerkantsebaan 34 te Essen, geïntegreerd in het gemeentelijke sportpark. Voor inlichtingen en vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Je gegevens gewijzigd?

Geregeld ervaren we dat mailberichten die we naar de leden sturen, onbestelbaar zijn. Twijfel je of het juiste (nieuwe) e-mailadres bij ons bekend is en wil je zeker op de hoogte blijven van de de clubactiviteiten? Controleer dan je e-mailadres in je dashboard op de site van Tennis Vlaanderen of stuur even een berichtje naar secretariaat@etc-essen.com. Dat geldt natuurlijk ook voor je huisadres of telefoonnummer.

ETC Essen