Welkom bij ETC

Essense Tennisclub Inter heet u van harte welkom! 

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar het nieuwe buitenseizoen. Vooralsnog is de start van dit zomerseizoen onbekend. De meer dan onfortuinlijke coronacrisis die ons allemaal raakt en de opgelegde maatregelen door de Nationale Veiligheidsraad in het kader van onze gezondheid maken dat onze tennis- en clubactiviteiten stilliggen. Komt er nieuws beschikbaar dan zal dit gepubliceerd worden in een nieuwsbrief en op onze Facebookpagina. Hopelijk tot binnenkort en tot die tijd: be safe!

Tennis jij al?

Tennis is sport. Spel. Ontspanning. Tennis is plezier voor jong en oud. Tennis speel je met je kind, kleinkind, familie, vrienden, je partner, kennissen, leeftijdsgenoten, enz...!

Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, een gezonde en aangename ontspanning is verzekerd.

In Essen kun je hiervoor in de zomermaanden terecht bij ETC (Essense TennisClub Inter), een club met aandacht voor alle leden. Jeugd, volwassenen, senioren, recreatiespelers, competitiebeesten, kortom iedereen kan er terecht om vrij te komen spelen en op georganiseerde evenementen.

Heb je de tennissport nog niet onder de knie of wil jij je niveau wat bijschaven? Ook voor tennislessen ben je bij onze club aan het juiste adres. Onze terreinen zijn gelegen aan de Moerkantsebaan 34 te Essen, ge├»ntegreerd in het gemeentelijke sportpark. Voor inlichtingen en vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Je gegevens gewijzigd?

Geregeld ervaren we dat mailberichten die we naar de leden sturen, onbestelbaar zijn. Twijfel je of het juiste (nieuwe) e-mailadres bij ons bekend is en wil je zeker op de hoogte blijven van de de clubactiviteiten? Controleer dan je e-mailadres in je dashboard op de site van Tennis Vlaanderen of stuur even een berichtje naar secretariaat@etc-essen.com. Dat geldt natuurlijk ook voor je huisadres of telefoonnummer.

.

.

Nieuws

Het laatste nieuws over onze club vind je hier.


ETC Essen