Welkom bij ETC

Essense Tennisclub Inter heet u van harte welkom! 
Het seizoen is in volle gang. Het is prachtig tennisweer en er zijn nog volop activiteiten. Zo staat ons singeltornooi van 20 t/m 29 juli voor de deur. Inschrijven doe je hier via Tennis Vlaanderen. Reserveer ook alvast de data van ons dubbeltornooi van 24.08 t/m 02.09. Inschrijven voor het dubbeltornooi kan vanaf 13 juli. 

In juli vindt het eerste tenniskamp plaats van de 9e tot en met de 13e juli. Van maandag 13 t/m 17 augustus is het volgende tenniskamp. Op 26 augustus start de interclub dubbelcompetitie 25+ en op zaterdag 8 september is mini-maxi tornooi

Vanzelfsprekend kan er volop vrij getennist worden. 

Op 9 september vindt de intergewestelijke eindronde van de interclub plaats. Heren 4 speelt thuis hun kwartfinale om het Belgisch kampioenschap.


Het is een ouderwets gezellig, zalig, recreatief en natuurlijk competitief seizoen met een goed gevulde activiteitenkalender voor alle ETC-spelers; van de allerkleinste tot de allergrootste. 

Tennis jij al?

Tennis is een sport. Een spel. Ontspanning. Tennis is plezier voor jong en oud. Tennis is een sport die je speelt met je kind, kleinkind, vader, moeder, familie, vrienden, je partner, kennissen, leeftijdsgenoten, enz...!

Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, een gezonde en aangename ontspanning is verzekerd.

In Essen kun je hiervoor in de zomermaanden terecht bij ETC (Essense Tennis Club), een club met aandacht voor alle leden. Jeugd, volwassenen, senioren, recreatiespelers, competitiebeesten, kortom iedereen kan er terecht om vrij te komen spelen en op georganiseerde evenementen.

Heb je de tennissport nog niet onder de knie of wil jij je niveau wat bijschaven? Ook voor tennislessen ben je bij onze club aan het juiste adres. Onze terreinen zijn gelegen aan de Moerkantsebaan 34 te Essen, ge├»ntegreerd in het gemeentelijke sportpark. Voor inlichtingen en vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Je gegevens gewijzigd?

Geregeld ervaren we dat mailberichten die we naar de leden sturen, onbestelbaar zijn. Twijfel je of het juiste (nieuwe) e-mailadres bij ons bekend is en wil je zeker op de hoogte blijven van de de clubactiviteiten? Controleer dan je e-mailadres in je dashboard op de site van Tennis Vlaanderen of stuur even een berichtje naar secretariaat@etc-essen.com. Dat geldt natuurlijk ook voor je huisadres of telefoonnummer.

.

.

Nieuws

Het laatste nieuws over onze club vind je hier.


ETC Essen